• Valutahandelsignalen op Twitter
  • Valutahandelsignalen op Facebook
Tradesignalen voor de valutahandel

Over ons

7 jaar geleden werden wij net als velen enthousiast over het handelen in valuta, openden een demo account en alles liep (naar ons idee) op rolletjes. Al snel werd dit een live account met echt geld en dan blijkt dat met je eigen geld toch heel iets anders is dan traden met monopoly geld van de broker.

Alle gangbare fouten hebben wij, net als iedereen, ook gemaakt. Te zware lots t.o.v. de account, geen stoploss zetten of de stoploss steeds ruimer zetten in de hoop en verwachting dat de koers wel bij zou trekken, de trade oneindig door laten lopen en geld bijstorten om te voorkomen dat er een margin call kwam, welke uiteraard toch nog sneller kwam dan verwacht. Veel dezelfde trades openen op 1 paar, waardoor de verliezen sneller opliepen. Een kleine greep uit de fouten waarom 90% van de traders verlies lijdt.

You name it, wij hebben het meegemaakt. Hierdoor werd er slecht geslapen, lange tijd achter het beeldscherm doorgebracht, indicators (gratis en betaald) ingezet waardoor het trade scherm bijna niet meer te lezen was door de wirwar aan indicatoren. Continue heen en weer switchen tussen de timeframes, veel op forums gezeten voor die ene gouden tip, veel de news calendar in de gaten houden in de hoop die ene grote spike mee te pakken. Traderobots van eenmalig $97, die de heilige graal beloofden te zijn maar binnen een week de account opbliezen.

Dat is geen traden maar gokken en je bent sneller opgebrand dan je denkt, je sociale leven gaat er helemaal aan en het vreet aan je als je meerdere trades op -500 pips hebt staan. Door schade, schande en opgeblazen accounts besloten we dat het anders moest, dit konden we niet volhouden tot ons pensioen.

Nu traden we op de Daily timeframe charts. We zitten nu vaak dagen tot weken in een trade, waardoor we hooguit een paar keer per dag de lopende trades hoeven te checken en op zoek gaan naar nieuwe trades. Ook staan er zeer weinig indicatoren in de charts, zoals u kunt zien op deze site in de screenshots. Omdat er vaak meerdere trades lopen en het long term traden is, is de SL in eerste instantie ook vaak 200-300 pips, daarom traden we zeer licht om te voorkomen dat een enkele trade de account in gevaar kan brengen.

Omdat wij weten dat veel mensen de valutahandel interessant vinden, maar geen tijd of zin hebben om zich echt te verdiepen in een goed tradesysteem of zelf al een tijd handelen, maar een extra bevestiging van hun trade willen hebben of op ideeën gebracht willen worden van potentiële trades hebben wij deze signaalservice opgericht.

Wij versturen signalen voor deze aan- en verkopen voor de langere termijn via een besloten Facebook groep, een Whatsapp- en Skypegroep en trachten aan het begin van een trend in te stappen en de hele rit mee te pakken. Om het half uur instappen en weer sluiten zult u met onze signalen niet meemaken. Wel kunt u regelmatig een update over de lopende trades verwachten om een trade voor een gedeelte te sluiten en de stoploss op winst te zetten. Zie de FAQ voor de meest gestelde vragen over onze service en de resultatenpagina voor de behaalde resultaten.


© 2013 Valutahandelsignalen.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer